Thursday, February 7, 2013

Cupcakes met rozen




Benodigdheden voor 12 cupcakes:
- 125 gram zelfrijzend bakmeel
- 125 gram suiker
- 125 gram boter
- 2 el melk
- 2 eieren
- 2/3 druppels vanillearoma

Benodigdheden voor de buttercream icing:
- 250 gram poedersuiker
- 80 gram boter
- 25 ml volle melk
- 2/3 druppels vanillearoma
- 2 druppels kleurstof

Methode:

1. Meng de eieren, melk, vanillearoma en suiker schuimig. Doe de boter 15 sec. in de magnetron en meng deze bij de rest. Meng de bloem er doorheen.



2. Verwarm de over voor op 180 graden en vul de vormpjes met het beslag. Gebruik een cupcakeplateau daar worden de cupcakes mooier van. Bak de cupcakes 25 minuten gaar en goudbruin.

3. Laat de cupcakes afkoelen en maak ondertussen de buttercream icing. Meng de poedersuiker, boter en melk. Nadat het een dikte van een pasta heeft meng je de vanille en de kleurstof er doorheen.

4. Gebruik een spuitzak met een rozenspuitmondje. Vul de spuitzak.













5. Bekijk hier de tutorial over hoe je de roosjes moet spuiten.

No comments:

Post a Comment